In een persoonlijke sessie ligt het accent niet zozeer op het inhoudelijk ‘praten over’, al kan dit ook belangrijk zijn. Belangrijk is echter ook het aandacht geven aan wat je voelt en hoe je op een zinvolle en ondersteunende manier kunt omgaan met dat wat er in je naar boven komt. Ongeacht wat het is, levert het vaak een schat aan verrassende en helende ervaringen op en diepgaand inzicht in je directe levenssituatie.

Indien je wilt, reik ik je hierbij inzicht aan over het ‘waarom’ van de gevoelens die opkomen, de logica die erin aanwezig is, hoe het helingsproces werkt, en waarom. De oefeningen en achtergrondinformatie kunnen je de rest van je leven van nut zijn.

Achter ieder gevoel van ongemak, onrust, verlangen, achter iedere emotie als angst of gevoel van machteloosheid of leegte, is een diepere laag van rust, stilte, inzicht, kracht, vreugde en andere mooie kwaliteiten aanwezig.
Deze innerlijke kwaliteiten worden ook wel omschreven als onze ‘innerlijke diamant’. Soms komen deze kwaliteiten vanzelf naar boven, bijvoorbeeld bij een heftige gebeurtenis. Maar ook tijdens een persoonlijke sessies kun je dit zelf ervaren.

Intake

Aan een persoonlijke sessie gaat een intakegesprek vooraf om te kijken of wat ik bied voor jou het meest geschikt is. Dit kan telefonisch of via Skype.

Mijn sessies en cursussen vormen een aanvulling op wat de reguliere (geestelijke) gezondheidszorg kan bieden, waarover ik je ook zal informeren.

Belangstelling?

Als je belangstelling hebt, of vragen en twijfels, neem dan gerust even contact met me op. Ik informeer je ook graag over de de pakketten/aanbiedingen voor speciale doelgroepen, zoals het ‘Tinnitus pakket’.

Locatie

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Schiedam, in Centrum Djoj in Rotterdam of je kunt een persoonlijk consult via skype overwegen. Cliënten geven een hoge waardering aan sessies ook via skype.
Lees hier de ervaringen van mensen die een individuele sessie deden.